VigRX Plus

NIEUW: Verzending vanuit Nederland!

Alle producten op de website worden sinds Mei 2023 verzonden vanuit ons nieuwe warehouse in Nederland!

 

Bestel je via een bezorgdienst met tracking? Van zodra je bestelling verstuurd is krijg je van ons een email met daarin de traceer code van de bezorgdienst. In je account kan je de track & trace terugvinden die bij je bestelling hoort waardoor je snel kan nagaan waar je zending zich bevindt.

 

 

VigRX Plus

Sinds de upgrade van de originele VigRX naar de verbeterde VigRX Plus formule ontpopte deze merknaam zich tot één van de belangrijkste en langst-lopende natuurlijke erectiepillen op de markt. Het bedrijf achter de productlijn is het Canadese Leading Edge Herbals. Het is gespecialiseerd in een aantal doeltreffende producten ter bevordering van de seksuele prestatie van de man.

 

1 doosje VigRX Plus VigRX Plus versterkt de mogelijkheid om tot een erectie te komen, vergroot het zelfvertrouwen, en maakt dat U in staat bent tot langere seks. De aanwezige componenten hebben als bijkomend voordeel dat ze de lustgevoelens en zin in seks vergroten.

VigRX Plus is een natuurlijke kuur die elke man bijna onmiddellijk meer (seksueel) zelfvertrouwen geeft. Het is een uitstekende booster van de mannelijke viriliteit.

Het vergroot het volume van de penis (bij sommige mannen) en maakt de erectie makkelijker tot stand komen. Eens in erectie, zal deze harder zijn, en langer vol te houden.

 

Daarbij geniet je ook nog eens van een hoger libido, van langere seks, en van meer voldoening. VigRX Plus is een volstrekt veilig te gebruiken alternatief voor andere technieken die de erectie kunnen verbeteren.

Lees verder om meer te weten te komen over de samenstelling, of ga rechtstreeks naar de shop om te bestellen.

 

Aantoonbare werking op libido en potentie

Om te weten waarom deze unieke natuurlijke libido verhogende penisvergroting- en erectiepil zo succesvol is, lees dan verder of ga rechtstreeks naar de studies naar de werking. De resultaten die uit dit onderzoek naar voor komen tonen de werking van VigRX Plus aan, gemeten volgens de internationale standaarden.

VigRX Plus is één van de enige natuurlijke erectiepillen waarop daadwerkelijk klinische studies werden gedaan om het effect op de mannelijke potentie en de tevredenheid bij seksuele prestaties te onderzoeken.

 

Werkt snel

Het effect van VigRX Plus begint al de eerste dag. Je zal merken dat het makkelijker wordt om de penis in erectie te krijgen en de seksuele prestaties verbeteren. Wanneer het lichaam meer tijd krijgt om de natuurlijke stoffen op te nemen wordt het effect nog sterker. Daarom is het aangewezen om VigRX Plus gedurende 60 tot 90 dagen te gaan gebruiken. Na drie maanden gebruik wordt het effect zo sterk dat je kan spreken van een optimale werking van deze erectie bevorderende kuur.

 

Stimuleert je potentie

Dit is niet zonder reden wereldwijd de nummer één natuurlijke potentiepil, blakend van seksueel zelfvertrouwen geniet je maximaal van je mannelijke potentie. Het is dé pil voor mannen die zich méér man willen voelen. Het is ook de ideale pil voor mannen die een succesvolle, viriele uitstraling willen aanhouden en dat combineren met verbetering van de potentie. Het volgen van de kuur gedurende enkele weken tot meerdere maanden kan de mogelijkheid tot het moeiteloos bekomen van een erectie aanzienlijk herstellen.

 

Maakt je penis groter

De VigRX Plus kuur kan bovendien ook de grootte van de penis beïnvloeden en sterkt het penetratievermogen aan. Dat komt door de aanwezige natuurlijke stoffen die zorgen voor een verwijding van de bloedvaten. Hierdoor kunnen de zwellichamen meer bloed opnemen. Dit effect kan leiden tot een vergroting van de penis.  De resultaten van dit klinisch onderzoek is uitgevoerd door Vedic Lifesciences Pvt. LTD [1]

 

Hoger libido

Door het gebruik van VigRX Plus vermindert elke neerslachtige houding tegenover seks. Heb je last van een lager libido of verminderde lustgevoelens? Gebruik dan VigRX Plus! Het sterkt het libido aan en doet je zelfvertrouwen ook in het dagelijkse leven groeien. De mannelijkheid straalt al snel weer overal van je af! Dit effect wordt bereikt door de unieke formule die uitzonderlijke eigenschappen van de natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit vier verschillende continenten samenbrengt.

Een hoger libido vertaalt zich dus in meer zin in seks, meer zelfvertrouwen, en meer voldoening tijdens en na de seks.

 

Een gelukkig Vigrx koppel

De eerste erectiepil met bioperine®

De fabrikant van VigRX Plus heeft het recht bekomen om de gepatenteerde stof bioperine® toe te voegen aan de samenstelling. Die zorgt ervoor dat alle andere aanwezige bestanddelen sneller en beter door het lichaam worden opgenomen. Het maakt dat deze pil krachtiger is dan die van concurrenten. Uit studies blijkt een duidelijk verschil ten opzichte van natuurlijke erectiepillen die geen bioperine bevatten.

 

Gebruik & bijwerkingen

VigRX Plus is een veilig te gebruiken natuurlijke erectiepil. Voor het volgen van de kuur neem je dagelijks twee tabletten. Eén doosje bevat 60 tabletten en is goed voor één maand gebruikt. Van elke twee dagelijkse tabletten is één tablet voorzien voor ‘s morgens en één voor ‘s avonds. Door de afwezigheid van farmaceutische stoffen heeft VigRX Plus geen bijwerkingen en is het voor volwassen mannen volstrekt veilig te gebruiken. VigRX Plus is één van de enige niet-farmaceutische erectiemiddelen waarnaar wel degelijk wetenschappelijk onderzoek [1] [2] werd gedaan. Dit werd uitgevoerd in overeenstemming met de huidige medische (klinische) richtlijnen en volgens internationale standaarden.

Na enkele weken tot maanden gebruik van VigRX Plus zal je je maximale potentie bereiken. Je merkt dat je sneller opgewonden raakt en de penis -bij stimulatie- vlot in erectie komt. Ben je een man met een lichte tot gemiddelde erectiestoornis dan vergroot je kans op succesvolle penetratie.

Klinische studies tonen namelijk aan dat VigRX Plus de kans tot succesvolle penetratie met meer dan 60% vergrooten dat de waarschijnlijkheid dat een voldoende harde erectie kan worden bekomen voor succesvolle penetratie met meer dan 62% stijgt [3].

 

Werkzame stoffen (Originele formule)

VigRX Plus (originele US formule) bevat per dosis (2 tabletten):

 • Epimedium Sagittatum 4:1 extract (30 mg)
 • Tribulus Terrestris (150 mg)
 • Muira Puama 4:1 extract (100 mg)
 • Catuaba 4:1 extract (100 mg)
 • Aziatische Rode Ginseng (200 mg)
 • Haagdoorn (200 mg)
 • Ginkgo Biloba (200 mg)
 • Damiana (200 mg)
 • Saw Palmetto (200 mg)
 • Cuscuta 4:1 extract (50 mg)
 • Bioperine™ (10 mg)

EPIMEDIUM SAGITTATUM

Ook bekend onder de naam ‘horny goat weed’ staat dit kruid al sinds de vroege oudheid bekend om haar libido stimulerende eigenschappen

Onderzoek heeft aangetoond dat icariin, het actieve bestanddeel in dit kruid, een gelijkaardig effect heeft als Viagra. Het vergemakkelijkt de bloedcirculatie en bloedstroming naar de penis en werkt op natuurlijke wijze als een milde PDE-5 remmer. Daardoor ontspannen de spieren rond het geslachtsorgaan en kan een erectiestoornis op natuurlijke wijze verminderen.

VigRX Plus bevat 30 mg epimedium sagittatum (4:1 extract)

 

CATUABA

Catuaba wordt wereldwijd voornamelijk gebruikt als afrodisiacum.

Catuaba bevat alkaloiden, tannines, resin, aromatische olien, falconoid en andere constituenten. Het verhoogt seksueel verlangen bij mannen en vrouwen en staat gekend om zijn kracht om een erectie bij mannen te stimuleren.
Recent klinisch onderzoek naar Paullinia cupana, Trichilia catigua, Zingiber officinalis en Ptychopetalum olacoides, stoffen die aanwezig zijn in catuaba, concludeerde een verbetering van de bloeddoorstroming en een relaxatie van het weefsel van de penis. (*The relaxation of isolated rabbit corpus cavernosum by the herbal medicine Catuama® and its constituents, E. Antunes, W. M. Gordo, J. F. de Oliveira, C. E. Teixeira, S. Hyslop, G. De Nucci , 20 JUN 2001).

VigRX Plus bevat 100 mg catuaba (4:1 extract)

 

DAMIANA

Damiana (Turnera Aphrodisiaca) heeft een lange traditie als afrodisiacum en stimulator. Het gebruik ervan staat al sinds de Maya cultuur gedocumenteerd. In de laatste honderd jaar zet men damiana voornamelijk in om de seksuele functies van de man te verbeteren, om de erectie te bevorderen en het uithoudingsvermogen te verhogen.

Daminana wordt sinds het begin van vorige eeuw verkocht als krachtig afrodisiacum dat de activiteit in het bekken verhoogt en het seksuele uithoudingsvermogen aansterkt.

VigRX Plus bevat 200 mg damiana

 

 

TRIBULUS TERRESTRIS

Tribulus gebruikt men tegen onvruchtbaarheid, erectiestoornissen en een laag libido. In het laatste decennium is het ook een populair middel aan het worden om sportprestaties te verbeteren.

Onderzoek toont aan dat Tribulus het testosteron niveau verhoogt door het stimuleren van luteïniserend hormoon DHEA. Bij vrouwen kan de stof oestrogeen gehalte verhogen. Voorlopig onderzoek bij dieren suggereert dat tribulus het seksueel gedrag frequenter maakt en de intra-caverneuze druk verhoogt. Dit wordt toegeschreven aan een verhoging van het gehalte aan testosteron in het bloed.

Testosteron is het belangrijkste seks-hormoon bij de man. De combinatie van tribulus’ werking op de verhoging van de aanmaak van testosteron in het lichaam en de aanmaak van stikstofmonoxide, zorgt voor een belangrijke verbetering van de mogelijkheid om tot erectie te komen. Stikstofmonoxide is één van de belangrijkste stoffen die de bloedvaten verwijden en ervoor zorgen dat de penis sneller in erectie kan komen.

VigRX Plus bevat 150 mg tribulus terrestris.

 

 

GINKGO BILOBA

Ginkgo biloba is één van de meest verkochte herbal remedies ter wereld. De Chinese geneeskunde wendt al eeuwenlang ginkgo biloba aan om de bloedstroom te verbeteren. Het bevat dan ook een rijke hoeveelheid flavonoïden en terpenoïden.

Flavonoïden zijn natuurlijke anti-oxidanten van plantaardige oorsprong. Wetenschappelijke onderzoek toont aan dat flavonoïden de bloedstroom naar de penis verhoogt, en de zwellichamen ontspant waardoor meer bloed kan worden opgenomen. Dat zorgt voor een grotere, hardere erectie. Het beschermt de zenuwen, de hartspier en bloedvaten en het netvlies ook tegen schade.

Terpenoïden vergroten de bloedstroom door de bloedvaten wijder te maken. Ze reduceren het risico op bloed verklontering door de bloedplaatjes in het bloed minder plakkerig te maken. De verhoogde bloedcirculatie zorgt ervoor dat een man makkelijker de penis in erectie kan krijgen.

VigRX Plus bevat 200 mg ginkgo biloba

 

 

AZIATISCHE RODE GINSENG

De Koreaanse ginseng is verschillend van de Siberische of Amerikaanse plant maar heeft ook vijf jaar nodig om komt uit Korea. Als de wortel van de ginseng plant wordt gedroogd verkrijgen we witte ginseng, wanneer die gestoomd wordt wordt ginseng rood. Rode ginseng wordt al eeuwenlang gebruikt om impotentie te behandelen. Onderzoek stelde vast dat rode of Koreaanse ginseng een significante verbetering bekomt in de mogelijkheid om tot een voldoende harde erectie te komen.

In een onderzoek dat werd gepubliceerd in het Amerikaanse “Journal of Urology” werden 45 mannen acht weken lang opgevolgd. Op het einde van deze acht weken hadden de mannen uit de groep die de rode ginseng kreeg opmerkelijk minder last van de symptomen van een erectiestoornis. Die studie zette wetenschappers er toe aan te beweren dat rode ginseng een goed alternatieve behandeling zou kunnen zijn tegen impotentie.

VigRX Plus bevat 200 mg Koreaanse rode ginseng

 

 

MUIRA PAUMA

Muira puama is een plant die al eeuwenlang wordt gebruikt als aphrodisiac. Het is een middel dat op korte tijd de interesse in seksuele activiteit kan verhogen. Het kan ook problemen zoals erectiestoornissen en impotentie helpen verminderen. Het wordt daarnaast ook gebruikt als algemeen opwekkend middel en zit in vele natuurlijke behandelingen om de erectiele functie van mannen in alle leeftijd categorieën te verbeteren.

VigRX Plus bevat 100 mg muira puama (4:1 extract)

 

 

SAW PALMETTO (SERENOA REPENS)

Deze vrucht staat gekend om haar gunstige invloed op de effecten van een vergroting van de prostaat. Ze bevatten een steroïde de verhindert dat testosteron zich omzet in dihydrotestosteron, een stof die zich makkelijk bindt met de wand van de prostaat en zich ook in haarcellen nestelt. Saw palmetto wordt daarom al decennialang aangewend in diverse behandelingen tegen kaalheid en tegen de symptomen van een vergrootte prostaat. (B. C. Bennett & J. R. Hicklin, 1998).

VigRX Plus bevat 200 mg saw palmetto

 

 

CUSCUTA

VigRX Plus bevat 50 mg Cuscuta (4:1 extract)

De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een synergetisch effect op de seksuele prestaties van de man. Al na één dosis zal U merken dat U sneller opgewonden geraakt en dat de penis sneller en makkelijker in erectie komt. Na verloop van tijd zal de penis in erectie ook groter worden door de invloed van al deze stoffen op de zwellichamen in de penis.

 

 

BIOPERINE™

Bioperine is één van de belangrijkste ingrediënten in de samenstelling van VigRX Plus. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat deze stof de opname van kruiden-supplementen vergemakkelijkt. De toegevoegde ingrediënten zullen dus beter werken omdat er meer van hun werkzame stoffen worden opgenomen in het lichaam.

Aan bioperine werd in de Verenigde Staten een patent toegekend. VigRX Plus is daarvan de meest succesvolle toepassing. VigRX Plus bevat 5 mg bioperine® per tablet, dat is voldoende voor een verbeterde werkzaamheid van alle andere ingrediënten.

*Bioperine™ is een geregistreerd handelsmerk van Sabinsa Corporation. US Patents #5,536,506 #5,744,161 #5,972,382 en #6,054,585.

 

Werking

VigRX Plus is een pil die de erectie stimuleert, de penis groter kan maken, en de lustgevoelens en het libido verhoogt. Door een geperfectioneerde samenstelling kwamen de Amerikaanse fabrikant tot deze succesformule. Deze is gebaseerd op de originele VigRX plus pillen maar bevat een belangrijk extra bestanddeel, bioperine®. Door toevoeging van deze stof worden alle andere aanwezige (natuurlijke) ingrediënten beter door het bloed opgenomen.

VigRX Plus werkt daarom sneller, krachtiger en langer dan alle andere erectiepillen. Door de aanwezigheid van een aantal belangrijke bestanddelen kunnen de bloedvaten in de zwellichamen van de penis ook groter worden. Daarom kan deze pil ook aangewend worden voor een tijdelijke vergroting van de penis.

Een VigRX Plus pil begint gemiddeld al een half uur na inname te werken. Dit is afhankelijk van de snelheid van de stofwisseling, en de opname tijd van voedingsstoffen, die bij elke man verschilt. Toch heeft het lichaam tijd nodig om de aanwezige stoffen op te nemen. Daarom wordt VigRX Plus aangeboden in doosjes die geschikt zijn voor één maand gebruik.

De aanbevolen dosis is twee pillen per dag, bij voorkeur in te nemen ‘s morgens en ‘s avonds, of desgewenst een half uurtje voor de aanvang van seksuele activiteit. Het effect wordt na enkele dagen gebruik krachtiger en zal na enkele weken tot maanden gebruik veel langer aanhouden. Daarom is VigRX Plus ook geschikt als lange termijn oplossing voor mensen die een hoger libido, een krachtigere erectie, of een grotere penis willen.

Vooral als middel voor penisvergroting wordt aangeraden om minstens drie tot zes maanden in te nemen. Dat geeft het lichaam de tijd om zoveel mogelijk van de aanwezige stoffen op te nemen. Na gebruik van enkele maanden heeft VigRX Plus zijn maximale effect bereikt.

Klinisch onderzoek naar effecten van VigRX Plus

Vigrx Plus is de meest doeltreffende natuurlijke erectie- en libidopil voor mannen. De resultaten zijn zo overtuigend dat er in verschillende klinische studies werden gedaan om de werking ervan op de seksuele levenssfeer van de man in kaart te brengen.

De resultaten uit die verschillende onderzoeken bevestigen dat het gebruik van VigRX Plus een gunstige invloed heeft op de seksuele levensstijl van de man. De proefpersonen merkten tijdens de studie een duidelijke verbetering van de mogelijkheid tot het bekomen en het behouden van een erectie. Ook stijgt de kans op succesvolle penetratie fors.

De hier besproken studies over de werking en bijwerkingen van de oorspronkelijke VigRX formule en van haar opvolger VigRX Plus zijn te vinden onderaan deze pagina.

 

Resultaten van de eerste studie

In een eerste medische studie werd specifiek nagegaan hoe het gebruik van Vigrx Plus een invloed heeft op het seksuele leven van mannen. Aan deze studie werd in totaal twee jaar gewerkt en er werd onderzoek gedaan bij 78 proefpersonen.

Je kan de volledige klinische studies downloaden onderaan deze pagina. In de studiedocumenten vind je gedetailleerde informatie over hoe de proefpersonen een verbetering van hun erectie en seksleven ondervonden tijdens het gebruik.

Hier volgt een korte samenvatting van de belangrijkste resultaten:

Resultaat 1 : Hardere penis

Volgens deze studie ervaart 60% van de mannen een verbetering van de mogelijkheid om tot een harde erectie te komen. De kans op een daaropvolgende succesvolle penetratie steeg met maar liefst 58% bij alle mannen in de groep. Dat maakt van VigRX Plus een uitstekend werkzame erectiepil op natuurlijke basis en een belangrijk alternatief voor farmaceutische geneesmiddelen die de erectie bevorderen.

Resultaat 2 : Langere seks, betere uithouding

Meer dan 71% van de mannen geeft een opvallende verbetering aan van de seksuele voldoening na succesvol geslachtsverkeer met hun partner. Het grotere gevoel van seksuele tevredenheid is daarmee één van de grootste troeven van VigRX Plus.

Resultaat 3 : Hoger libido

Meer dan 47% van de mannen ondervindt een met VigRX Plus een verhoogde seks-drive. Een hoger libido en vaker zin in seks is de belangrijkste conclusie van deze meting.

Resultaat 4 : Meer seks

22% van de mannen is vaker in staat om een orgasme te krijgen.

Resultaat 5 : Grotere seksuele voldoening

Meer dan 61% van de mannen geeft aan dat hun algemene seksuele tevredenheid significant stijgt door het gebruik van de VigRX Plus formule.[1]

Alle resultaten van deze eerste complete placebo-controlled studie, uitgevoerd volgens de internationale medische standaard, zijn onderaan deze pagina gratis te bekijken of downloaden.

 

Resultaten van de tweede studie

Er is intussen meer klinisch onderzoek naar VigRX Plus gedaan dan naar gelijk welke andere erectiepil op natuurlijke basis. Uit een tweede, triple-blind placebo controlled klinisch onderzoek, uitgevoerd in 2012, bleek opnieuw dat de formule van VigRX Plus indrukwekkende resultaten behaalt op het vlak van de verbetering van de mannelijke potentie en de algemene mannelijke seksuele gezondheid.

De conclusies van het tweede onderzoek staven opnieuw de beloften van ons product.[2] De onderzoekers vonden bij de proefpersonen onder meer:

  • een 62.82% stijging van de mogelijkheid tot het behouden van een erectie
  • een 58.97% stijging in de mogelijkheid tot succesvolle penetratie
  • een 22.49% stijging van de frequentie en de kwaliteit van het orgasme
  • een 71.43% stijging in seksuele bevrediging
  • een 47.00% stijging van lust en seks-drive
  • een 61.00% stijging van de algemene seksuele tevredenheid

 

Overzicht van de belangrijkste resultaten

Resultaat #1:
62.82% verbetering van de mogelijkheid tot het behouden van een erectie

Na 84 dagen gebruik werd bij de participanten die het VigRX Plus supplement kregen voorgeschreven een verbetering vastgesteld van 62.82% van hun vermogen om een harde erectie te behouden tijdens de penetratie van hun partner.

Dit werd vergeleken met de placebo groep, zoals te zien is in onderstaande tabel:

Mogelijkheid tot het behouden van een erectie (Q4 of IIEF)
VigRx Plus
(N=39)
2.56 ±1.1 4.02 ±1.62 62.82%
Placebo
(N=36)
2.44 ±1.1 2.66 ±1.34 10.18%
IIEF scores worden uitgedrukt als gemiddelde ±2SD

Resultaat #2:
58.97% verbetering van de mogelijkheid tot succesvolle penetratie

VigRX Plus™ maakt dat de penis sneller in erectie komt, en dat de penis een voldoende grote hardheid bezit om tot succesvolle penetratie te komen. In de studie werden de patiënt en hun partner ondervraagd volgens de EDITS vragen lijst, waarbij hun seksuele voldoening werd getoetst aan die van de vergelijkingsgroep die een placebo kreeg.

Vrouwelijke participanten van de patiënten die VigRX Plus werden voorgeschreven rapporteerden een verbetering van hun algemene voldoening na de seks van maar liefst 58.97% door een verbetering van het vermogen van hun partner om een erectie te krijgen en behouden die voldoende hard is voor penetratie. Tijdens dezelfde periode rapporteerden de vrouwen van de deelnemers uit de placebo groep een daling van die mogelijkheid, zoals te zien is in onderstaande tabel:

Mogelijkheid tot penetratie (Q3 of IIEF)
VigRx Plus
(N=39)
2.69 ± 1.12 4.12 ± 1.6 58.97%
Placebo
(N=36)
2.64 ± 1.08 2.63 ± 1.38 4.86%
IIEF scores worden uitgedrukt als gemiddelde ±2SD

Verder onderzoek

Er werd nog meer onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de producten die de potentie op natuurlijke wijze kunnen verhogen. Ook zijn wij geïntereseerd in de mogelijke bijwerkingen van deze producten. In 2005 werden twee klinische studie gedaan naar de mogelijke bijwerkingen van de originele VigRX formule.

In beide studies, uitgevoerd op proefdieren, wordt een sterk verhoogde seks-drive vastgesteld. Er werd evenwel geen ernstige bijwerking of pathologische verandering in de organen vastgesteld. Beide testen tonen bij de onderzochte dieren een vergroting van de omtrek van de penis, een hogere seks-drive, een hogere aanmaak van testosteron, meer en beweeglijker zaadcellen, en een betere doorbloeding van de bloedvaten.

Tijdens de eerste test werd opgemerkt dat het gewicht van de nieren en de lever tijdens het gebruik van de originele formule afnam. In een tweede fase werd echter na grondig onderzoek geconcludeerd dat er ook bij deze organen geen pathologische verandering kon worden vastgesteld.[3]

Downloads

Bekijk de volledige studies via onderstaande links:

[1] Download of bekijk de eerste klinische studie over VigRX Plus™, uitgevoerd door Vedic Lifesciences Pvt. LTD in 2010 via deze link (.pdf bestand)
[2] Download of bekijk de volledige klinische studie over VigRX Plus™, uitgevoerd door Vedic Lifesciences Pvt. LTD in 2012 via deze link (.pdf bestand)
[3] Download of bekijk de resultaten van de eerst studie, gepubliceerd in september 2005 via deze link (.pdf bestand) of de volledige tweede studie, gepubliceerd in november 2005 kan u downloaden of bekijken via deze link. (.pdf bestand)

 

Pas op voor namaak!

Door het overweldigende succes van de nieuwe formule is er in de afgelopen jaren ook namaak van de originele VigRX Plus pillen opgedoken waarin onder andere de farmaceutische stof tadalafil is aangetroffen. Onze verpakking is mede hierdoor nu ook voorzien van een unieke code zodat de echtheid ervan kan worden gegarandeerd.

Heb je een vraag over deze code of ben je niet zeker of de VigRX Plus die je in handen hebt wel authentiek is? Contacteer ons dan en wij laten je zo snel mogelijk weten of het om namaak gaat of het een echte pil betreft.

Verifieer de echtheid van uw VigRX Plus doosje viadeze pagina

 

Veilig anoniem bestellen

Via onze website bestel je rechtstreeks bij de fabrikant bestellen en betalen met iDEAL, Giropay, Paypal of Bancontact. Je ontvangt je pakket, afhankelijk van de gekozen verzendmethode binnen de aangegeven aantal werkdagen bij je thuis.

Bestellingen worden altijd discreet verzonden in een blanco witte verpakking zonder indicatie van de inhoud. Een handtekening is vereist voor ontvangst. Pakketten worden niet bij buren afgeleverd.

Verzending vanuit Nederland

Alle pakketten op de website worden verzonden vanuit Nederland! U kan kiezen voor een bezorging door PostNL of een alternatieve verzendmethode (Nederland en België.)

Bestel je via een bezorgdienst met tracking? Van zodra je bestelling verstuurd is krijg je van ons een email met daarin de traceer code van de bezorgdienst. In je account kan je de track & trace terugvinden die bij je bestelling hoort waardoor je snel kan nagaan waar je zending zich bevindt.

 

Bronnen

 [1] Bekijk de resultaten van de studie hier.
 [2] Cijfers afkomstig uit klinisch onderzoek uitgevoerd door Vedic Lifesciences Pvt. LTD in 2010.
 [3] Cijfers afkomstig uit klinisch onderzoek uitgevoerd door Vedic Lifesciences Pvt. LTD in 2012.