Verifieer de echtheid van uw VigRX Plus doosje

Pas op voor goedkope namaak pillen! VigRX Plus is zo succesvol dat het vaak wordt nagemaakt en goedkoop wordt aangeboden. Via deze pagina kan U de echtheid van uw VigRX Plus doosje verifiëren.

Pas op voor namaak!

ViGRX Plus is een ontzettend populair natuurlijk libido-verhogend penisvergroting product dat sinds haar introductie in 2007 door diverse malafide bedrijven wordt nagemaakt.

Originele VigRX Plus pillen worden alleen gemaakt in een bedrijf dat een wereldwijd erkende cGMP (Certified Pharmaceutical Facility) licentie heeft en regelmatig wordt gecontroleerd.  Bij het niet voldoen aan deze strikte eisen wordt deze licentie namelijk onmiddellijk ingetrokken.

Valse VigRX Plus pillen in omloop

Er bestaan aanbieders op Amazon, Ebay, en andere grote anonieme internet verkoopplatforms die niet de originele VigRX Plus pillen aanbieden, maar een inferieur namaak product waarin verschillende ongeïdentificeerde stoffen aangetroffen worden.

Deze pillen kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid. VigRX Plus bestaat voor 100% uit natuurlijke stoffen die afkomstig zijn van gecontroleerde bedrijven die deze grondstoffen alleen in hun puurste vorm aanleveren.

De pillen zelf zijn vervaardigd in een fabriek die volgens de hoogste farmaceutische standaarden werkt en regelmatig wordt gecontroleerd. Dit is belangrijk bij het kopen van elk soort supplement van natuurlijke oorsprong. Het garandeert een correcte verhouding en dosering van de samenstelling.

Het cGMP kwaliteitslabel geeft aan dat de stoffen waaruit VigRX Plus bestaan van de hoogste kwaliteit zijn en de pillen met de grootste zorg zijn samengesteld zodat de doseringen niet kunnen afwijken of worden overschreden.

Gevaarlijk

Dat het belangrijk is om te controleren of je de juiste VigRX Plus pillen in handen kreeg bewijzen verschillende incidenten uit de afgelopen jaren.

Europese douane instanties hebben in een aantal gevallen ontdekt dat de farmaceutische stof tadalafil werd aangetroffen in namaak VigRX Plus pillen. 

Tadalafil is een farmaceutische stof die voorkomt in het geneesmiddel Cialis en de verkoop ervan is verboden door niet erkende bedrijven. Vooral omdat de dosis aanwezige stof in dergelijke pillen niet constant is maar varieert al naar gelang de pil, het doosje, of de producent.

Unieke anti-namaak code

De aanwezigheid van niet-legale stoffen maakte dat bij standaard controles door de douane vele verzendingen werden vertraagd. Telkens werd een verplichte nieuwe test op de pillen uitgevoerd.

Omdat klanten veel te laat hun bestelling ontvingen, en gedupeerden hun bestelling zelfs niet ontvangen werd besloten om een unieke code op elk doosje VigRX Plus toe te voegen.

Dankzij dit label kan U de echtheid verifiëren van elk doosje VigRX Plus. Om er zeker van te zijn dat U geen namaak VigRX Plus heeft ontvangen kan U in onderstaand formulier uw code ingeven. Ons systeem zal de echtheid van uw doosje controleren.

Controleer de echtheid
Via dit formulier kan U de echtheid nagaan van uw doosje ViGRX Plus door de unieke barcode in te vullen die op het zegel op het doosje staat vermeld.
Vul hier de barcode in die U aantreft op het doosje VigRX Plus
Als U het doosje elders heeft aangekocht gelieve dit dan te vermelden
Uw e-mail adres is nodig zodat wij U het resultaat van deze test kunnen mailen.

Heeft U nog verdere vragen omtrent de echtheid van de VigRX Plus pillen die U in handen kreeg dan kan U ons contacteren via onze online helpdesk.